Hur fungerar det?

Att vara delägare i en travhäst behöver varken vara dyrt eller krångligt. Vi värdesätter att bibehålla en personlig kontakt med våra delägare och det är en av våra prioriteter att finnas tillgängliga på både telefon och e-mail om ni har några funderingar eller frågor.

Slå oss en pling

Låt våra travexperter ge dig råd och skräddarsy det perfekta delägarskapet för dig. Varje häst har ett begränsat antal andelar. Först till kvarn!

Du är hästägare!

Du har ett exklusivt delägarskap i en travhäst. Vi ger dig kontinuerliga uppdateringar på hur det går för din häst, dess träningar, kommande tävlingar, unika egenskaper och påhitt, m.m.

Du står på läktaren och hejar fram din häst från startfållan till mållinjen!

Förutom att du kan titulera dig ”hästägare” och att du kan spendera spännande dagar på travbanan, så finns det givetvis också möjlighet att generera avkastning. 

Travsporten omsätter flera miljoner om året och det enda sättet att vinna är att ge sig in i branschen.

Behind the scenes

För att en häst ska nå travbanan så behövs det otroligt mycket. Det finns många saker som man inte tänker på då de sker bakom kulissen. Vilken typ av mat får hästen? Vem är dess veterinär? Vilken är den bästa hovslagaren för travhästar? Vilken tränare väljer vi och vilken bakgrund vill vi att vår tränare ska ha? Vilket stall ska hästen stå i? m.m. Det är lätt att utgifterna på ett hästägarskap skenar iväg (hästhumor). Här har vi arbetat fram en unik lösning som förenklar dina åtaganden i ditt delägarskap. Kontakta oss så berättar vi mer.

Ta steget och bli delägare i en travhäst.

Våra hästarKontakta oss