Kontakta oss

Är du också intresserad av att bli delägare i en häst? Är du nyfiken men vill ha mer information? Oavsett så är du välkommen att kontakta våra duktiga medarbetare.

Patric

Med hästplanscher på väggen som liten påg klassades Patric kanske inte helt som särskilt cool av de andra barnen. Men hästintresset höll i sig genom tonåren och när vännerna började spela på travet så såg de hur ett liv som hästtokig gagnade Patric. Plötsligt så var det deras vän som uppvisade travkunskaper i nivå med Wikipedia och sannolikhetsuträkningar minst lika exakta som datorernas.
Hos oss har Patric hittat hem och idag sitter han som en av våra mest kunniga rådgivare på vårt Malmökontor. Och ja, han har fortfarande en och annan hästplansch på väggen.

Mergim

Man kan ta mannen från landet men aldrig landet från mannen. Mergim är uppvuxen på, det vi här i Skåne kallar, ”lannet”. Hans gedigna bakgrund från finansbranschen blandat med hans uppväxt på gård gör att han är en stjärna på att kombinera finansiell rådgivning med den kultur som man möts av i ”hästbranschen”. Även om Mergim trivs i storstaden så tar han alla chanser som bjuds att få åka med ut till våra stall när vi ska kvalitétssäkra. Om det är någon som är på plats ”där det händer” och förstår våra hästar bättre än de flesta så är det Mergim. Hos oss frodas Mergim i alla dagliga hästdiskussioner. Att få assistera personer i att tjäna en extra slant samtidigt som de kan få upp ögonen för dessa magiska djur är en dröm för Mergim.

Thomas

Vilken travhäst har sprungit in mest vinstpengar i travhistorien? Vilken travhäst har sålts för det dyraste priset någonsin? Vilket material är hästens sulky gjort av? Hur många steg tar en travhäst under tävling? Säg den fråga som Thomas inte har svaret på. Om det fanns ett världsmästerskap i travfakta eller i hästkunskap så hade Thomas varit guldmedaljör. Hos oss ger Thomas expertrådgivning och skräddarsyr delägandeskap på kundens begäran. Det som gjort Thomas till en av våra mest populära rådgivare är i största allmänhet hans breda omvärldskunskap, men i synnerhet hans omfattande spetskunskap gällande den svenska travsporten.